Un total de 1.496 persones de Castellví podran participar diumenge a les eleccions al Parlament de Catalunya

Dijous, 11 de febrer de 2021 a les 00:00

S’han establert franges horàries recomanades per a la votació de col·lectius de risc i persones confinades

Aquest diumenge, 14 de febrer, un total de 1.496 veïns i veïnes de Castellví de Rosanes podran participar a les eleccions al Parlament de Catalunya. Els col·legis electorals són els mateixos que en comicis anteriors i estaran situats l’un al nucli antic (Casal de la Gent Gran - pl. d’Europa, s/n), i l’altre al barri de Can Sunyer i Valldaina (Centre Cívic – C/Sant Llorenç de Morunys, 6 bis).

Mesures de prevenció als col·legis electorals
La disposició dels locals electorals serà diferent aquest diumenge per garantir l’aplicació de les mesures de prevenció de la COVID-19. Caldrà respectar els circuits marcats tant d’entrada com de sortida dels col·legis, fer higiene de mans a l’entrar al local i mantenir la distància de seguretat a l’hora d’esperar el torn de votació. L’ús de mascareta és obligatori.
La documentació personal no es lliurarà en mà als membres de la mesa, sinó que es dipositarà en una safata o similar perquè pugui ser llegida per a la seva verificació. Els documents vàlids són el DNI, el carnet de conduir amb fotografia i el passaport, sempre originals, encara que estiguin caducats. No s’admetran fotocòpies.
Els membres de la mesa rebran equipament de protecció per fer servir durant la jornada.
Pel que fa als electors i electores, es recomana dur el vot preparat de casa per passar el mínim temps possible al col·legi.

Franges de votació per a col·lectius de risc i persones confinades
Atesa la celebració dels comicis en el marc de la pandèmia de la COVID-19, com a mesura preventiva la Generalitat ha establert franges de votació separades recomanades per a persones de risc i persones que estiguin confinades (contactes estrets de positius, persones contagiades i persones sospitoses de tenir la COVID-19).

  • De 9 a 12h: col·lectius de risc
  • De 12 a 19h: població en general
  • De 19 a 20h: persones confinades
Darrera actualització: 13.02.2021 | 21:31