Una plata, un bronze i tres diplomes paralímpics són el palmarès de Núria Marquès als Jocs de Tòquio

Dijous, 2 de setembre de 2021 a les 15:00

La nedadora castellvinenca ha participat avui a la prova de relleus 4x100 estils, on l’equip ha quedat en cinquena posició

Núria Marquès ha finalitzat avui dijous la seva competició als Jocs Paralímpics de Tòquio amb un palmarès d’una medalla de plata, una de bronze i tres diplomes paralímpics. La nedadora castellvinenca ha participat en les finals de totes les proves en què ha competit, i en dues d’elles, a més, s’ha enfilat al podi. Un excel·lent resultat en els segons Jocs Paralímpics en què ha participat Marquès. La seva primera experiència va ser a Rio 2016.

La darrera prova de Marquès als Jocs de Tòquio, que s’ha nedat aquest migdia hora de Castellví, ha estat la del relleu 4x100 estils, en què el combinat de la selecció espanyola ha quedat en 5a posició. Marquès ha nedat el primer relleu de 100m en la modalitat d’esquena –on va aconseguir dilluns medalla de plata- i ha aconseguit mantenir la segona posició en acabar els seu tram. En aquesta relleu hi han participat també Sarai Gascon, Isabel Yinghua Hernández i Teresa Perales, cadascuna en la seva especialitat. El relleu 4x100 estils 34p combina esportistes de diferents categories.

Ahir dimecres, Marquès va fer bronze en 200 estils i dilluns dia 30 d'agost, plata en 100 esquena S9. Els tres diplomes han estat el d’avui en relleu 4x100 estils 34p i els de les proves de la setmana passada de 400 lliures S9 i 100 braça SB8. 

Benvinguda a la Núria a Castellví
Dimarts 7 de setembre a la tarda-vespre –en funció de l’hora d’arribada de Marquès a Castellví- es preveu donar-li la benvinguda a la plaça del poble.

Amb motiu de les normes de prevenció de la COVID-19, l’acte comptarà amb una aforament limitat i caldrà inscriure-s’hi prèviament. Les inscripcions es faran a l’Ajuntament –presencialment o per telèfon- i estaran obertes fins les 14h del mateix dimarts 7, llevat que es completi abans l’aforament màxim. Les persones assistents hauran d’estar assegudes i dur mascareta en tot moment.

Darrera actualització: 02.09.2021 | 15:45