Una setantena de veïns i veïnes descobreixen el patrimoni cultural de Reus en la sortida d’aquest febrer

Dijous, 22 de febrer de 2024

Es va visitar la Casa Navàs, dissenyada per Lluís Domènech i Montaner i un destacat exponent del Modernisme

Totes les imatges de la sortida (enllaç extern a la galeria de fotos)

Una setantena de veïns i veïnes de Castellví de Rosanes van descobrir aquest dimecres el patrimoni arquitectònic de Reus en la sortida organitzada per la regidoria de Cultura per visitar aquesta ciutat i un dels seus edificis més emblemàtics, la Casa Navàs. L’immoble va ser dissenyat per Lluís Domènech i Montaner i és un dels millors exemples del Modernisme a escala europea, del qual destaca la conservació dels espectaculars interiors i de la decoració, que es mantenen intactes des de la seva estrena ara fa més d’un segle.

El regidor de Cultura, Josep M. Mitjans, assenyala que “amb aquestes sortides, l’objectiu que ens fixem és descobrir d’una manera amena diferents referents del patrimoni cultural català, que poden ser tant arquitectònics com naturals o industrials, per exemple, depenent de l’ocasió. Aquest febrer, la visita s’ha centrat en Reus i en l’espectacular Casa Navàs, que vam poder visitar durant el matí amb un recorregut guiat per l’edifici”.

La jornada, que també té per objectiu generar un espai de convivència entre veïns i veïnes dels diferents barris de Castellví de Rosanes, es va cloure amb un àpat de germanor a prop de Valls abans de tornar cap al municipi, i que va incloure el producte més típic de l’hivern a la zona, el calçot.

Darrera actualització: 22.02.2024 | 14:34