Unes obres entre Martorell i Castellbisbal afectaran el servei de Renfe fins al febrer del 2023

Divendres, 29 d’abril de 2022

Hi ha serveis alternatius per carretera en alguns trams de les línies R4 i R8

Les persones que utilitzin les línies de Rodalies de Renfe des de l’estació de Martorell es trobaran amb afectacions al servei des d’aquest mes d’abril fins al mes de febrer del 2023, amb motiu d’obres d’Adif per al desenvolupament del corredor mediterrani entre les estacions de Martorell i Castellbisbal, segons que informa Renfe en una nota. Les línies afectades per les obres són l’R4 i l’R8.

L’afectació a la línia R4 es limita a aquells trens que tenen origen o destí l’estació de Martorell (no en canvi que tenen origen o destí Vilafranca del Penedès o St. Vicenç de Calders). 
Mentre duri la incidència, hi ha habilitat un servei alternatiu d’autobús entre Martorell i Castellbisbal.

Pel que fa a la línia R8, que és la que enllaça amb la Universitat Autònoma de Barcelona, el servei complementari per carretera s’ofereix entre Martorell i Rubí.

Tant en un cas com en l’altre, el temps de desplaçament per carretera és superior al temps habitual del recorregut ferroviari. La senyalització dels serveis alternatius es pot trobar al voltant de les estacions. Per a més informació sobre aquestes afectacions es pot consultar el web de Rodalies de Catalunya.

Darrera actualització: 29.04.2022 | 12:09