Carnaval virtual

Del 12 a les 01.00 h al 14 de febrer de 2021 a les 23.00 h

Període per concursar: del 12 al 14 de febrer de 2021

Com participar-hi

penjar una fotografia (preferentment com a post que com a story) de la disfressa a Instagram etiquetant el perfil @infocastellvi o bé enviar-la a comunicacio@castellviderosanes.cat.

Per participar al concurs via post/story a Instagram cal tenir un perfil públic que permeti compartir les imatges i no pot ser un perfil anònim.

Les imatges que es rebin per correu o bé s’etiquetin amb el perfil @infocastellvi es compartiran a través d’Instagram stories de l’Ajuntament a partir del 15 de febrer.

Cada imatge que es comparteixi tindrà un caixetí per votar amb una puntuació del 0 al 10. Se sumaran els vots rebuts per cadascuna de les disfresses. En cas d’empat en alguna categoria, es faria una nova ronda de votació entre les imatges empatades.

Les categories seran:

  • Millor disfressa infantil
  • Millor disfressa jove
  • Millor disfressa individual (persones adultes/gent gran)
  • Millor disfressa familiar

L’etiquetatge d’una de les fotos per participar al concurs o bé l’enviament d’una imatge al correu comunicacio@castellviderosanes.cat suposarà l’acceptació per part de la persona participant de la difusió pública de la seva imatge a través del perfil d’Instagram @infocastellvi i de les condicions d’ús de l’esmentada xarxa.

Consulteu l'enllaç que trobareu a continuació per conèixer amb més detall l'activitat.

Darrera actualització: 05.02.2021 | 12:48