Concert show amb ExCupidos

Divendres, 28 de maig de 2021 de 19.45 h a 21.45 h

Festa Major de Sant Isidre

Concert show amb ExCupidos (Hotel Cochambre), una arrencada de Festa Major 2021 amb un show ple de música i bon humor.

Inscripció prèvia juntament amb el pregó de festes. Inscripcions del 17/05 a les 26/05. Aforament limitat segons normes de la COVID-19, mascareta obligatòria. ENTRADES EXHAURIDES.

Protocols de prevenció i mesures organitzatives de les inscripcions i funcionament de les activitats:
- Els aforaments a cadascuna de les activitats estaran limitats per tal que cada persona disposi de 2,5 metres quadrats de superfície i les cadires puguin situar-se mantenint la distància de seguretat d’1,5 metres entre persones que no conviuen.
- Les activitats requereixen d’inscripció prèvia. El termini d’inscripció es tancarà en la data indicada en la informació de l’activitat o bé abans en cas que s’exhaureixi l’aforament. Si just abans de començar l’activitat hi ha places lliures, és potestat de l’organització permetre l’accés fins a completar l’aforament.
- Una mateixa persona no pot retirar més de 6 entrades per a la mateixa activitat.
- A l’accés a totes les activitats hi haurà gel hidroalcohòlic per a la higiene de mans i rètols informatius sobre aforaments i mesures de prevenció a seguir.
- Les entrades i les sortides s’organitzaran per evitar aglomeracions. Feu cas de les indicacions.

Mesures generals de prevenció per part de les persones assistents:
- L’ús de mascareta és obligatori en totes les activitats. El teu gest cívic de dur la mascareta protegeix la resta de persones presents a l’acte.
- Cal mantenir sempre la distància d’1,5 metres amb persones que no convisquin al teu mateix domicili.
- Arriba a l’activitat amb antelació suficient per fer l’entrada esglaonada i permetre l’inici de les activitats en l’horari previst.
- Porta el tiquet d’inscripció preparat (segons activitat) per agilitzar l’accés al recinte.

IMPORTANT
Si tens símptomes compatibles amb la COVID-19, estàs diagnosticat/ada d’aquesta malaltia, estàs pendent de resultats de PCR o test d’antígens, o bé ets contacte estret d’una persona que ha donat positiu de COVID-19 i estàs en quarantena no pots assistir a les activitats, segons marquen les normatives vigents. Agraïm la teva comprensió i esperem retrobar-nos ben aviat.

Quin cost té:

Gratuït. Aforament limitat

Pista poliesportiva

Carrer de Manel Fernández Peláez, s/n - 08769 Castellví de Rosanes - Barcelona (Catalunya)
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 21.05.2021 | 14:02