Taller de clauers i jocs familiars

Dimarts, 29 de desembre de 2020 de 10.00 h a 13.00 h

Activitat amb inscripció prèvia, fins al 28 de desembre a les 14h

Taller de clauers i jocs gegants familiars
Plaça del poble - de 10.00 a 13.00h
INSCRIPCIÓ PRÈVIA OBLIGATÒRIA: apunteu-vos-hi a l’Ajuntament fins a les 14.00h del dia 28/12. Places limitades. Es donaran torns per a cadascuna de les activitats. 

  • JOCS GEGANTS: els grups es faran per bombolla de convivència (família que viu al mateix domicili).
  • CLAUERS: els infants poden fer el taller sols (hi ha monitors/ores), llevat que siguin molt petits. Les persones adultes acompanyants tindran una zona d’espera habilitada amb cadires. 

Prevenció COVID-19 i seguretat

L’ús de la mascareta, cobrint nas i boca, és obligatori en totes les activitats presencials. Caldrà respectar la resta de mesures de prevenció vigents i les indicacions que es donin per part de l’organització i el personal de suport.
No es permet l’accés a cap de les activitats presencials a persones amb símptomes de COVID-19, diagnosticades de la malaltia, en quarantena o contactes estrets de persones que hagin donat positiu de coronavirus els 14 dies anteriors a l’activitat.
A les activitats amb inscripció prèvia només s’admetran participants que s’hagin apuntat dins del termini fixat. Les persones adultes acompanyants dels infants s’hauran d’asseure als llocs habilitats d’espera. Als infants se’ls prendrà la temperatura abans de començar l’activitat o taller i no hi podran participar si tenen febre.
La realització de les activitats previstes resta condicionada a la normativa de prevenció de la COVID-19 vigent en la data corresponent i l’Ajuntament té la potestat de suspendre o modificar les activitats previstes per raons de seguretat, de prevenció de la COVID-19 o meteorològiques.
Trobareu les afectacions de mobilitat i eventuals novetats sobrevingudes en els actes al web. Recomanem donar-vos d’alta al servei d’informació via WhatsApp: graveu el 686.92.54.83 a l’agenda i envieu WhatsApp amb ‘Alta servei’.

Adreça:

Plaça del poble

Darrera actualització: 14.12.2020 | 12:12