FORMACIÓ FINALITZADA - Curs 'Parlar amb gràcia i eficàcia'

Amb Maria Batet. Curs presencial el 3 i 5 d'octubre del 2023

Has de parlar amb gent habitualment a la feina? Tens un equip per liderar? Saps com has d'afrontar les converses difícils? I les transformadores? Tens eines per expressar-te parlant i, si cal, ajudar-te de la imatge (visual thinking)?

Si totes aquestes preguntes t'han fet pensar, aquest és el teu curs! 'Comunica't amb gràcia i eficàcia' amb la reconeguda formadora Maria Batet Rovirosa.

Dues sessions de 4 hores, presencials, per aprendre de forma participativa com comunicar-te amb gràcia i amb eficàcia en l'entorn laboral.

Dates del curs: dimarts 3 i dijous 5 d'octubre del 2023, de 09.30 a 13.30h, a l'Ajuntament de Castellví de Rosanes.

Inscripcions obertes i gratuïtes. Envia un correu a comunicacio@castellviderosanes.cat i indica el teu nom i cognoms, DNI i municipi de residència, telèfon de contacte i una breu descripció del teu lloc de treball i/o formació acadèmica. Es prega compromís d'assistència.

Les places són limitades i s'atorguen per rigorós ordre d'inscripció. Màxim 15 participants. Caldrà un mínim de persones inscrites per fer l'activitat.

El curs està subvencionat i les inscripcions són gratuïtes. El cost del curs (960 euros) està finançat totalment per l'Ajuntament de Castellví de Rosanes i la Diputació de Barcelona. 

 

Quin cost té:

Gratuït. Subvencionat per l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona

Darrera actualització: 8.03.2024 | 13:59