CCR (sala gran i pista exterior)

El CCR és un dels principals equipaments del nucli antic de Castellví de Rosanes. La sala gran i la pista exterior són d'ús públic per un període de més d'una dècada i les gestiona l'Ajuntament de Castellví de Rosanes.

A la sala gran, periòdicament s'hi realitzen activitats tant culturals com esportives i lúdiques. En aquesta sala gran hi ha una part diàfana -per posar-hi cadires, taules o bé deixar-la com a pista lliure-, i un petit escenari per a funcions teatrals, concerts i altres esdeveniments. A la pista, els mesos de més bonança, s'hi programen diferents activitats culturals i lúdiques. L'ús d'aquests dos espais es regula segons el Reglament d'ús dels espais i equipaments municipals gestionats per l'Ajuntament de Castellví de Rosanes.

L'edifici del CCR té també una sala de menors dimensions i un espai de bar, amb accés per la placeta que fa cantonada entre el C/Parra i el C/Duran. La zona de bar i la sala petita les gestiona l'entitat Centre Cultural i Recreatiu (CCR), que és la propietària de tot l'immoble, i que també organitza al llarg de l'any diferents esdeveniments culturals i de lleure a la sala gran i a la pista.

 

Carrer de la Parra, 27 - 08769 Castellví de Rosanes - Barcelona (Catalunya)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 22.02.2023 | 12:26