Centre Social de Castellví de Rosanes

Espai polivalent

El Centre Social de Castellví de Rosanes està situat a l'av. Mare de Déu de Montserrat, 29, a l'antic edifici de l'escola del municipi.

El recinte compta amb una sala per a activitats esportives, una altra sala polivalent i també servei de restauració. Les sales estan situades a la planta d'accés, mentre que el servei de restauració és a la planta -1, al nivell d'accés a la piscina. S'accedeix a la piscina municipal d'estiu a través del Centre Social.

Espai per a infants i joves: des del 16 de gener del 2024, de dimarts a dijous de 16.30 a 18.30h. Els nens i nenes menors de 8 anys només podran estar al recinte si els acompanya una persona adulta que se'n faci responsable. De 8 anys en endavant, accés lliure. Fins a assolir l'aforament màxim de l'espai.

Horari del recinte en temporada estival: d'11h fins a tancament del servei de bar. La piscina funciona d'11 a 20h.

LletraXof! Espai de préstec de contes situat a la planta -1 (sota l'escala) perquè els infants puguin llegir a la piscina. Els exemplars s'han de retornar al moble abans de marxar del recinte. Els contes no es poden dur cap a casa.

Bibliopiscina. Espai de préstec de revistes del Bibliobús La Mola situat a la planta -1 per llegir a la piscina. Els exemplars s'han de retornar al moble abans de marxar del recinte. Les revistes no es poden dur cap a casa.

A mesura que es vagin desenvolupant més activitats al recinte, s'ampliarà la informació.

Av. Mare de Déu de Montserrat, 29 - 08769 Castellví de Rosanes - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 937751942
Lloc web: www.castellviderosanes.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 14.02.2024 | 10:14