Carnaval

El Carnaval és una gran festa al carrer que compta amb una nombrosa participació de veïns i veïnes de Castellví de Rosanes. Les disfresses prenen per un dia el municipi, i les comparses es fan les protagonistes del carrer i les places.

A Castellví, el Carnestoltes se sol celebrar una setmana abans que els municipis veïns al nucli antic i, a Can Sunyer i Valldaina, una setmana després. L'objectiu és afavorir la participació de tothom.

Concurs de disfresses del Carnaval virtual 2021

Període per concursar: del 12 al 14 de febrer del 2021

Com participar-hi: penjar una fotografia (preferentment com a post que com a story) de la disfressa a Instagram etiquetant el perfil @infocastellvi o bé enviar-la a comunicacio@castellviderosanes.cat.

Per participar al concurs via post/story a Instagram cal tenir un perfil públic que permeti compartir les imatges i no pot ser un perfil anònim.

Les imatges que es rebin per correu o bé s’etiquetin amb el perfil @infocastellvi es compartiran a través d’Instagram stories de l’Ajuntament a partir del 15 de febrer.

Cada imatge que es comparteixi tindrà un caixetí per votar amb una puntuació del 0 al 10. Se sumaran els vots rebuts per cadascuna de les disfresses. En cas d’empat en alguna categoria, es faria una nova ronda de votació entre les imatges empatades. En el moment del vot, es dividiran també les imatges per categories amb una etiqueta.

Les categories seran:

  • Millor disfressa infantil
  • Millor disfressa jove
  • Millor disfressa individual (persones adultes / gent gran)
  • Millor disfressa familiar

L’etiquetatge d’una de les fotos per participar al concurs o bé l’enviament d’una imatge al correu comunicacio@castellviderosanes.cat suposarà l’acceptació per part de la persona participant de la difusió pública de la seva imatge a través del perfil d’Instagram @infocastellvi i de les condicions d’ús de l’esmentada xarxa.

Les disfresses guanyadores en cada categoria es donaran a conèixer al compte d'Instagram com a canal principal.

L'Ajuntament es reserva el dret de resoldre qualsevol aspecte no inclòs en aquestes normes de funcionament i de declarar deserta alguna de les categories en cas de no concórrer-hi cap participant.

Adreça:

A l'Instagram @infocastellvi

Darrera actualització: 02.12.2021 | 12:45