Festa petita de Sant Miquel

Se celebra a finals del mes de setembre

Vinculada a la tradició vitivinícola de Castellví de Rosanes, la festa de Sant Miquel se celebra coincidint amb el tancament del període de verema.

Festa de Sant Miquel 2023 - Del 22 al 24 de setembre

Divendres 22 de setembre
Assaig obert dels castellers Vailets de Gelida
A la plaça del poble
Obert a tothom que s’hi vulgui sumar per provar l’experiència de fer castells i gaudir d’aquesta tradició.
De 20.30 a 21.30h: assaig de la canalla
De 22.00h a mitjanit: assaig general

Dissabte 23 de setembre
Caminada jove (oberta a tothom)
Sortida des de la plaça del poble a les 08.30h
INSCRPCIÓ PRÈVIA a l’Ajuntament (fins al 21 de setembre)
La 963, l’Associació de Joves de Castellví, ha preparat una ruta fins les proximitats del Castellvell de Rosanes. La referència més antiga del Castellvell, l’any 963, és el que dona nom a l’entitat. 
Porteu: esmorzar i aigua suficient per a tot el trajecte, calçat de muntanya, gorra i bastons (si us calen per anar còmodes).
Acabada la caminada, vermut a la plaça amb preus molt populars.

2a Fira Tastets de vi de Castellví de Rosanes
A la pista exterior del CCR - De 18 a 23h 
Viatja amb el paladar a través dels vins que els cellers expositors portaran a la fira. Estands també de restauració per poder sopar. Tiquets i copes el mateix dia. Dinamitza: Associació Ruvins. Hi haurà música en directe durant part de la fira amb la col·laboració de l'Escola de Música i Dansa de Castellví de Rosanes.

Nit de festa amb Silver Monkeys + Dj Dylan Lorenzo
A la plaça del poble - A partir de les 23.30h
La banda de versions Silver Monkeys pujarà a l’escenari de la plaça i després, final de festa amb DJ Dylan Lorenzo fins la matinada. Servei de barra a càrrec d’entitats locals.

Diumenge 24 de setembre
6a Diada castellera de St. Miquel 

A la plaça del poble - A partir de les 12.00h
Viu l’emoció a la plaça amb l’actuació de les colles castelleres Vailets de Gelida, Manyacs de Parets i Torraires de Montblanc. Tothom a plaça!
En acabar, gaudirem d’un vermut.

‘Punto de Rocío’, amb Daniel Anglès i Marc Sambola
Sala del CCR - A les 19.00h - Entrada gratuïta
Daniel Anglès a la veu i Marc Sambola a la guitarra pujaran a l’escenari per fer-nos gaudir amb versions de cançons que en el seu dia va  popularitzar Rocío Jurado. Amor i desamor amb temes que formen part de la memòria col·lectiva. Durada de l’espectacle: 75’

Ajuntament de Castellví de Rosanes, La 963 Associació de Joves de Castellví amb suport de Diputació de Barcelona, Generalitat de Catalunya i Consell Comarcal del Baix Llobregat, i la col·laboració d'Associació Ruvins, Associació Cultural EnRe9 i Escola de Música, Dansa de Castellví de Rosanes i Carbòniques El Trébol

Darrera actualització: 18.09.2023 | 14:19