L'Onze de setembre, Diada Nacional de Catalunya

Castellví de Rosanes sap que la senyera s’enlaira al cim de la Cadireta cada Diada

Un cop fixada, és el moment de cantar l’himne nacional de Catalunya, “Els segadors”. Aquest és l'acte commemoratiu més distintiu de la Diada a Castellví, però no l'únic.

Diada de l'Onze de setembre 2021

10.00 hores - Pl. del Roure
Hissada de la senyera a la Cadireta
ATENCIÓ: amb motiu de les mesures de prevenció de la COVID-19, només podran ser a la Cadireta en el moment de la hissada les persones designades per l’Ajuntament per fer aquesta tasca. La resta de persones poden seguir l’acte des de la pl. del Roure i rodalia amb mascareta i mantenint la distància de seguretat.
Es preveu l’enregistrament inèdit amb dron d’aquesta activitat.

11.30 hores - Pl. del Poble
Ballada de sardanes (inscripció prèvia)
Inscripcions: fins al 10 de setembre a l’Ajuntament. Aforament limitat. Si sou de Can Sunyer i Valldaina, podeu trucar a l’Ajuntament o bé adreçar-vos el dia 7 a la tarda al Centre Cívic. Activitat gratuïta. Ús obligatori de la mascareta.

22.00 hores - Pl. del Poble
Cantada d’havaneres. Grup Xarxa
Entrades: 1 euro (reserva de cadira). Entrades del 6 al 10 de setembre a l’Ajuntament. Aforament limitat. Si sou de Can Sunyer i Valldaina, podeu adreçar-vos el dia 7 a la tarda al Centre Cívic. Ús obligatori de la mascareta.

*Les persones diagnosticades o amb símptomes de coronavirus, o bé que hagin estat en contacte amb alguna persona malalta les dues setmanes anteriors, NO poden participar a les activitats.

Darrera actualització: 03.09.2021 | 14:52