L'Onze de setembre, Diada Nacional de Catalunya

Castellví de Rosanes sap que la senyera s’enlaira al cim de la Cadireta cada Diada

Un cop fixada, és el moment de cantar l’himne nacional de Catalunya, “Els segadors”. Aquest és l'acte commemoratiu més distintiu de la Diada a Castellví, però no l'únic.

Diada de l'Onze de setembre 2020

10.00 hores - pl. del Roure
Hissada de la senyera a la Cadireta
ATENCIÓ: amb motiu de la prevenció del coronavirus, excepcionalment aquest any només podran ser a la Cadireta en el moment de la hissada les persones designades per l’Ajuntament per a aquesta tasca. La resta de persones poden veure l’acte des de la pl. del Roure mantenint la corresponent distància de seguretat i amb la mascareta posada en tot moment.

11.00 hores - pl. del poble
Ballada de sardanes (inscripció prèvia)
Inscripcions: amb motiu de la prevenció del coronavirus, i per garantir la distància i respectar aforaments màxims, caldrà que us apunteu prèviament a la ballada a l’Ajuntament fins al dia 10. Activitat gratuïta. Mascareta obligatòria.

20.30 hores - pl. del poble
Cantada d’havaneres. Els pescadors de l’Escala
Entrades: caldrà que recolliu abans l’entrada a l’Ajuntament fins dijous dia 10. Si sou de Can Sunyer/Valldaina, truqueu per telèfon o bé passeu dimarts a la tarda pel Centre Cívic. Activitat gratuïta. Mascareta obligatòria. Aforament limitat.

*Les persones diagnosticades o amb símptomes de coronavirus, o bé que hagin estat en contacte amb alguna persona malalta les dues setmanes anteriors, NO poden participar a les activitats.

Darrera actualització: 05.02.2021 | 12:55