AEC La Trampolina

Som una entitat sense ànim de lucre creada l’any 2008 i legalment inscrita al registre de la Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques de la Generalitat de Catalunya i inscrites al Registre d’Entitats Locals de Castellví de Rosanes. La Trampolina està formada per un col·lectiu d’educadors i educadores, sensibilitzats amb l’educació en el temps de lleure i la nostra cultura. És per això que La Trampolina, treballa amb les eines de l’educació no formal en valors com els intercanvis interculturals, l’autogestió del temps d’oci, la proposta i oferta cultural, la formació, sempre sobre la base de la participació en democràcia directa, la horitzontalitat, la no-violència.

Els membres de l’AEC La Trampolina volem compartir deixar la nostra activitat diària els principis següents:

  • Transparència. La transparència és un requisit indispensable quan es treballa des del voluntariat. També és fonamental per a augmentar la fluïdesa de comunicació entre els diferents membres.
  • Obertura. Som un equip obert a tothom que vulgui col·laborar, ja sigui a títol individual, institucional o des del món empresarial, respectant sempre els nostres valors i les normes de convivència fonamentals.
  • Meritocràcia. Som una comunitat on la gent es valora per la seva feina i esforç.
  • Independència. Som independents d’empreses, governs i institucions i podem actuar, doncs, de manera coherent amb els nostres valors.
  • Excel·lència. Posem el major èmfasi possible en la qualitat i correcció de tot allò que desenvolupem en el nostre dia a dia, en tot allò que fem.

Entre les nostres activitats destaquem els Casals d’Estiu de Castellví de Rosanes i la Trampolinada. La nostra intenció és consolidar aquestes actuacions i proposar-ne de noves.

Taller de cinema Setmana Santa 2021

Taller de cine per a nois i noies de 9 a 13 anys

  • El taller es farà els dies 20*, 29, 30 i 31 de març i 1 d'abril de 9 a 13 h. (*El dia 20 serà en horari de tarda per parlar del tema del curtmetratge.)
  • Inscripcions fins al 12 de març a latrampolina@gmail.com, a la Fleca de Castellví i al WhatsApp 644 005 475
  • Preu: 20 euros

Taller 100% pràctic. Es farà un curtmetratge amb totes les persones que s'hagin inscrit al curs, cadascuna en el rol que més li agradi (interpretació, so, càmera...). Després es muntarà i visualitzarà el material en pantalla gran.

A càrrec de Filmet, professionals del món audiovisual des de fa més de 10 anys.

Presentació del taller a les persones inscrites dissabte 27 de març de 17 a 19h a la plaça d'Europa. El taller es farà del 29 de març a l'1 d'abril de 09 a 13h.

L'activitat l'organitza l'AEC La Trampolina i es farà d'acord amb les normes de prevenció de la COVID-19 establertes per la Generalitat de Catalunya.

En cas de no poder-se dur a terme l'activitat o d'haver-la de suspendre, es retornarà el 100% de l'import de la inscripció. Si l'activitat ha començat, es tornaran 5 euros per dia no realitzat.

Adreça electrònica: latrampolina@gmail.com
Darrera actualització: 2.12.2021 | 13:09