Bus de Can Sunyer i Valldaina

A partir de l'1 de febrer del 2023, canvia l'aplicació mòbil per demanar el servei

Els barris de Can Sunyer i Valldaina estan units a Sant Andreu de la Barca a través de la línia CSNY operada per Soler i Sauret. A partir de l'1 de febrer del 2022, funciona a través del sistema de transport a la demanda: l'autobús no tindrà ruta ni horaris fixos i farà el seu recorregut en funció de les peticions que les persones usuàries facin a través de l'aplicació Clic.cat (disponible a l'App Store -Iphone- i a la Play Store -Android-). 

ATENCIÓ: l'1 de febrer del 2023 canvia l'aplicació mòbil per demanar el bus. Permetrà fer reserves el dia abans. Consulta el tríptic adjunt per a més informació.

Com demano el servei? 

  1. Baixa't l'aplicació gratuïta Clic.cat al mòbil i dona't d'alta com a nou usuari. A partir de l'1 de febrer del 2023, cal descarregar l'aplicació Nemi, també gratuïta.
  2. Dona permís a l'aplicació perquè conegui la teva ubicació.
  3. Tria la parada d'origen sobre el mapa.
  4. Tria la parada de destí sobre el mapa.
  5. Digues quantes persones hi anireu.
  6. El servei et proposarà una hora de recollida. Si et va bé, confirma la reserva i sigues a aquella hora a la parada. *Atenció:  a partir de l'1 de febrer del 2023 es podran fer reserves el dia abans.

I si no sé fer-ho amb el mòbil?

  • Contacta de dilluns a divendres amb el 93.632.51.33 (Soler i Sauret) i una persona t'ajudarà.

Quines parades hi ha?

Pots triar entre gairebé 40 parades repartides per Can Sunyer, Valldaina i Sant Andreu de la Barca. Pel que fa a Can Sunyer i Valldaina, s'incorporen 5 noves parades al servei amb l'inici del transport a la demanda. En total hi ha 16 parades al barri per demanar.

Consulta aquí el mapa complert de parades disponibles.

Quan funciona el servei?

A partir del 5 de setembre del 2022, l'horari s'amplia i passa a ser de dilluns a divendres feiners de 07.30 a 13.00h i de 14.45 a 19.15h. Dissabtes, diumenges i festius no hi ha servei. A l’agost tampoc.

Amplia la informació sobre el transport a la demanda en aquest enllaç (web Soler i Sauret)

 

Darrera actualització: 25.01.2023 | 12:11