Lortu-Montse Trigueros / Formadora i coach de negocis

Desenvolupament empresarial i personal

Ajudo les empreses a créixer tant a nivell d'equips com d'alts directius, així com coaching personal. Tot sempre enfocat a solucionar els problemes que les empreses puguin tenir. Ajudem les empreses a créixer, amb l'afegit de la meva llarga experiència en l'anàlisi financera.

Activitats previstes:

  • Curs intensiu dies 19 i 20 de novembre. Éxito personal = éxito empresarial. Emociones i finanzas para no financieros. Més informació montse@lortucoach.com / 649.04.87.19 - trobaràs un document adjunt amb més inforamció.

Què és el coaching empresarial?

El coaching per a empreses, empresaris, propietaris de negoci, directors generals, etc. és un procés en el qual un professional entrenat, capacitat i amb àmplia experiència (coach) t'acompanya perquè puguis assolir els objectius i metes que t'has proposat en la teva empresa. En el procés d'acompanyament, el coach t'ajudarà per dissenyar un nou organigrama, establir línies estratègiques, preparar pressupost i seguiment, definició de tasques i responsabilitats per departament i empleat, revisió sistemàtica de compte de resultats i tresoreria amb presa de decisions per a la seva millora contínua, disseny de reunions de compres i de projectes per millorar marges, definició de mercat i clients objectiu, etc..

Què és el coaching executiu?

El coaching executiu per equips, empleats etc és un procés en el qual un coach amb una àmplia experiència en direcció i gestió d'equips acompanya un grup de treball perquè estigui alineat amb els objectius de l'empresa treballant diferents àrees i aconseguint el nivell de compromís desitjat. En el nostre programa de coaching executiu treballem de forma metòdica estructurada i eficaç, portant el teu negoci a el següent nivell.

Què és el coaching personal?

El coaching personal és un procés de transformació, desenvolupament i alt compliment per al creixement personal i la superació de desafiaments. Empresaris, atletes de alt rendiment, pares de família, executius, individus i totes aquelles persones que busquen tenir èxit, crear una vida plena, superar la seva actual situació, eliminar l’estrès, i l’ansietat.  

Nom de contacte: Montse Trigueros
Telèfon: 649.048.719
Adreça electrònica: montse@lortucoach.com
Lloc web: www.lortucoach.com
Darrera actualització: 8.10.2021 | 09:59