Piscina municipal d'estiu

Abonaments a la venda a partir del 19 de juny del 2023

Adreça

Av. Mare de Déu de Montserrat, 29

Horaris

Temporada 2023. A partir del 8 de juliol, de dilluns a diumenge d'11 a 20h.

Activitats addicionals: dia 9 de juliol, Mulla't per l'Esclerosi múltiple (més informació en aquest enllaç)

Serveis addicionals: racó de contes LletraXof! ofert per l'Ajuntament i espai de revistes ofert pel Bibliobús La Mola. Tots els exemplars d'un i altre servei es troben al vestíbul de la planta baixa i són per llegir únicament al recinte de la piscina. Cal retornar-los a lloc abans de sortir de l'edifici. Gràcies.

Refugi climàtic*

Del 23 al 25 d'agost del 2023, serà gratuïta de 17 a 20h per als veïns i veïnes del municipi de col·lectius vulnerables. La condició de vulnerabilitat s'haurà d'acreditar a l'accés i es permetrà l'entrada respectant sempre l'aforament del recinte. En cas que estigui ple, caldrà esperar que surti gent per poder entrar a la piscina (aforament màxim 204 persones).

Grups vulnerables amb accés gratuït de 17 a 20h i com acreditar-ho a taquilla:

  • Persones grans, especialment majors de 65 anys (cal mostrar el DNI).
  • Nadons i infants de menys de 10 anys, acompanyats d’una persona adulta (acreditació mitjançant el llibre de família o una autorització).
  • Persones embarassades (acreditació mitjançant prescripció mèdica o per percepció directa en el control d’accés).
  • Persones fràgils que viuen soles o en situació de pobresa (acreditació mitjançant la targeta moneder de Serveis Socials).
  • Persones amb discapacitat física o psíquica que limiti l’autocura i la mobilitat i també per la persona acompanyant, si en requereix (acreditació mitjançant resolució o targeta de persones amb discapacitat)

Entrades de dia

Les entrades de dia es vendran únicament a l'accés al recinte, situat a la planta baixa del Centre Social. Trobareu els preus públic aprovats més avall (el preu varia segons l'edat i si és dia feiner o festiu).

Abonaments de temporada

Els abonaments s'hauran d'adquirir a l'Ajuntament a partir del 19 de juny del 2023. Les entrades individuals de dia es vendran a la taquilla del recinte en horari d'obertura. 

Com tramitar els abonaments: descarregueu i ompliu la instància que trobareu en aquesta pàgina i lliureu-la a l'Ajuntament presencialment o bé adjunta a una instància genèrica electrònica. En tots dos casos, caldrà que passeu per l'Ajuntament per fer efectiu el pagament i recollir el carnet que us donarà dret a accedir al recinte.

Horari d'atenció ciutadana oficines municipals: de dilluns a divendres de 8 a 15h. Dilluns de 16 a 19h (excepte juliol i agost).

Important

  • En els abonaments familiars caldrà acreditar mitjançant padró la convivència al mateix domicili de totes les persones indicades en la sol·licitud (en cas de residir a Castellví, no cal aportar cap document si s’autoritza la consulta directa del padró per part de l’Ajuntament).
  • Pel que fa als infants menors de 14 anys, aquests no podran accedir sols al recinte i caldrà que vagin sempre acompanyats d’una persona adulta responsable.

Aforament del recinte

204 persones (vasos + zona de platja)

* Les persones que disposin d'abonament de la piscina de temporada no tindran cap reducció de cost/reemborsament en el preu de l'abonament si accedeixen al recinte amb alguna de les condicions de gratuïtat establertes per als dies de refugi climàtic.

Av. Mare de Déu de Montserrat, 29 - 08769 Castellví de Rosanes - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 937751942
Adreça electrònica: info@castellviderosanes.cat
Lloc web: www.castellviderosanes.cat
Horari:  
Temporada 2023. A partir del 8 de juliol del 2023, de dilluns a diumenge d'11 a 20h.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 4.09.2023 | 18:19