Pista poliesportiva

La pista poliesportiva municipal de Castellví de Rosanes és situada al nucli antic. S’hi accedeix a través del carrer de Manel Fernádez Peláez, just pel costat de l’escola Mare de Déu de Montserrat. En horari d'obertura, és d'ús lliure per a infants i joves. Si teniu més de 18 anys, consulteu amb l'Ajuntament la disponibilitat de l'equipament en cas de voler-lo utilitzar.

La pista acull tant entrenaments i partits esportius com activitats de tipus lúdic. Compta amb vestuaris, terreny de joc per a la pràctica de diferents esports (futbol sala, bàsquet…) i graderies a banda i banda. Fora de l’horari d’activitats escolars, esportives i d’altres que puguin ser programades al llarg de l’any, adreceu-vos a l’Ajuntament per fer ús de les instal·lacions. Consulteu els avisos d’actes puntuals al taulell de la instal·lació.

Nota: d'octubre a març, la pista quedarà fora de servei quan es faci fosc, excepte quan es tracti d’activitats programades amb antelació i amb autorització de l’Ajuntament per dur-se a terme de nit i amb llum. Els mesos amb el dia més llarg, la pista s'obrirà fins les 20h si encara hi ha llum solar. En cas de fer-se fosc abans de les 20h, es tancarà tan bon punt es faci de nit. De forma ordinària no s'encendrà el llum de la pista (en cas d'haver-la de fer servir quan es fa fosc, consulteu condicions a l'Ajuntament).

HORARIS des del 26 d'abril del 2023 a la imatge adjunta en aquesta pàgina i al cartell que trobareu a la pista.

Carrer de Manel Fernández Peláez, s/n - 08769 Castellví de Rosanes - Barcelona (Catalunya)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 26.04.2023 | 15:00