La nedadora Núria Marquès serà al mundial de natació adaptada després d’assolir a Glasgow dues marques mínimes per accedir-hi

La jove esportista de Castellví va tornar del British Para-swimming International Meet amb cinc medalles
Núria Marquès GlasgowLa jove nedadora castellvinenca Núria Marquès ha confirmat la seva participació en el pròxim mundial de natació adaptada, després d’aconseguir dues marques mínimes al British Para-swimming International Meet, celebrat aquest passat cap de setmana a Glasgow. A banda de la classificació per al mundial, la nedadora de Castellví va endur-se quatre medalles en categoria jove i un segon lloc en categoria absoluta el transcurs d’aquesta competició, i també va registrar un rècord d’Espanya.
Les marques mínimes per accedir al mundial de natació adaptada –que tindrà lloc a l’estiu també a Glasgow-, Marquès les va aconseguir en les proves de 100 papallona i 100 esquena. Les medalles, per la seva part, van ser d’or en 100 papallona jove, en 100 esquena jove i en 50 lliures jove. També va fer plata en 100 lliures jove i en 100 papallona absoluts. El rècord d’Espanya el va aconseguir en la prova de 100 esquena.

Castellví de Rosanes, 31 de març del 2015

*Imatge: arxiu particular