Afectacions de trànsit per la instal·lació dels 'Balcons de Montserrat'

Divendres, 12 de novembre de 2021 a les 11:44

De dimarts 16 a dijous 18 de novembre

La construcció dels 'Balcons de Montserrta' a Castellví de Rosanes entrarà en una segona fase la setmana vinent amb la descàrrega del material per a les estructures i la seva construcció. Per aquest motiu, es preveuen afectacions de trànsit a la part baixa de l'Av. Mare de Déu de Montserrat -entre la rotonda i l'escola vella- durant diversos dies de la setmana vinent.

Dimarts 16 de novembre és quan es preveu major afectació i que s'hagi de donar pas alternatiu en aquest punt a partir de les 8 del matí, aproximadament. Els treballs s'aturaran temporalment en l'hora d'entrada a l'escola i es reprendran cap a 3/4 de 10 del matí.

Si heu d'entrar o sortir del nucli antic amb cotxe preveieu un temps addicional de trajecte i modereu la velocitat en arribar a aquest punt, per la presencia d'eventuals retencions al vostre carril mentre es dona pas alternatiu.

Els dies 17 i 18 es preveuen també afectacions pel treball als miradors, però de menor durada que les de dimarts. No obstant això, circuleu amb precaució per l'accés al nucli antic.

Darrera actualització: 18.11.2021 | 09:15