Castellví programa dos cursos per aprendre a fer publicitat i captar clients a través de Google, Instagram i Twitter

Dilluns, 8 de març de 2021 a les 14:30

Les dues formacions són gratuïtes s’integren en l’oferta de Fem Xarxa, Fem Empresa d’aquest 2021

L’àrea de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes segueix un any més amb l’aposta per la formació orientada a la venda a través d’Internet. Aquest any, els dos cursos que s’ofereixen des de Castellví se centren en com fer publicitat i captar clients a través del motor de cerca Google i també a través de les xarxes d’Instagram i Twitter. Els cursos són gratuïts, es faran a la tardor de forma telemàtica i ja tenen les inscripcions obertes.

Les dues propostes formatives s’integren en l’oferta 2021 del projecte Fem Xarxa, Fem Empresa impulsat pels municipis del Baix Llobregat Nord. El primer curs que es farà serà el de ‘Google AdWords Express’ el mes d’octubre, en dues sessions breus de dues hores. La formació d’Instagram i Twitter serà al novembre i constarà de tres sessions. Tant un curs com l’altre es podran seguir per Internet des de qualsevol punt. 

Els horaris i detalls de cadascun dels cursos, així com el formulari per accedir a la inscripció, es poden trobar en l'enllaç situat sota la notícia.

Formació de qualitat per a empresa i emprenedoria

Les accions formatives estan programades de manera conjunta com a projecte d’àmbit supramunicipal Fem Xarxa, Fem Empresa entre els diferents ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat -Ajuntament de Martorell, Ajuntament de Castellví de Rosanes, Ajuntament d'Olesa de Montserrat, Ajuntament d'Abrera, Ajuntament de Collbató, Ajuntament d'Esparreguera, Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires- amb l’objectiu de seguir fomentant, reactivant i impulsant el desenvolupament econòmic local a través de la millora de les competències i capacitats de les persones emprenedores i empreses del territori.

Aquestes formacions, subvencionades per la Diputació de Barcelona en el marc del Recull d'activitats de suport al teixit empresarial, s’adrecen tant a persones emprenedores com a empreses -autònoms, professionals i responsables o tècnics d’empreses- i abasten una gran diversitat temàtica.

Les accions programades s’emmarquen en diferents itineraris formatius i línies de treball com sessions d’acompanyament per a persones emprenedores i tallers de consolidació i creixement d’empreses, i enguany s’ofereixen totes en modalitat telemàtica per facilitar la seva realització davant les possibles situacions sanitàries de la COVID-19.

En total s’han programat 18 accions formatives des del mes de març fins al novembre.

Darrera actualització: 08.03.2021 | 20:31