El Carnaval 2021 de Castellví serà virtual i es podrà participar en un concurs de disfresses via Instagram

Divendres, 5 de febrer de 2021 a les 00:00

Del 12 al 14 de febrer, les persones que vulguin participar-hi hauran d’etiquetar l’Ajuntament en les seves imatges i després es farà una votació popular

El Carnaval 2021 serà molt diferent del d’anys anteriors per totes les mesures vigents per prevenir la COVID-19. No obstant això, des de la regidoria de Cultura no s’ha volgut perdre l’esperit de la festa més desenfadada de l’any i aquest 2021 es convoca un Carnestoltes virtual amb concurs de disfresses amb premis per a les millors de cada categoria. Tots els veïns i veïnes que estiguin interessats en participar-hi, podran fer-ho del 12 al 14 de febrer. La votació popular de les millors disfresses es farà via Instagram (@infocastellvi).

Per participar només cal penjar a Instagram una fotografia de la disfressa (preferentment com a post que com a story) etiquetant el perfil @infocastellvi -cal tenir un perfil públic que permeti compartir les imatges i no pot ser un perfil anònim. També es pot participar enviant la imatge a comunicacio@castellviderosanes.cat. 

Les imatges que es rebin per correu o bé s’etiquetin amb el perfil @infocastellvi es compartiran a través d’Instagram stories de l’Ajuntament a partir del 15 de febrer i es podran votar amb una puntuació del 0 al 10 per triar les millors.

Les categories seran: millor disfressa infantil, millor disfressa jove, millor disfressa individual (persones adultes/gent gran), millor disfressa familiar. Les disfresses guanyadores en cada categoria es donaran a conèixer al compte d'Instagram com a canal principal.

La informació íntegra sobre aquest concurs es pot consultar al web municipal
 

Darrera actualització: 05.02.2021 | 14:03