El Concurs de cartells de la Festa Major 2021 ja està en marxa i s’hi poden presentar infants i joves de Castellví

Dimarts, 23 de març de 2021 a les 12:50

L’alumnat de 3r. a 6è. de l’escola també pot concórrer al certamen. El termini per lliurar els originals s’acabarà entre el 9 i l’11 d’abril, segons la modalitat

La regidoria de Cultura engega una nova convocatòria del Concurs de cartells de la Festa Major de Castellví de Rosanes, que s’adreça a infants i joves del municipi que estudiïn de 3r. de primària a 4t. d’ESO, i també a l’alumnat de l’escola Mare de Déu de Montserrat de 3r. a 6è. de primària. Les obres al certamen es podran presentar fins al 9 d’abril en cas de fer-ho sobre un suport físic o bé fins l’11 del mateix mes en cas d’optar per la presentació de l’obra en format digital. El veredicte es donarà a conèixer en el marc dels actes de la Setmana cultural de Sant Jordi.

Les obres que es presentin al concurs de cartells han de ser de mida A4 i en format vertical, i poden estar fetes amb qualsevol tècnica manual o informàtica, han de ser inèdites i incloure la llegenda ‘Festa Major 2021. Castellví de Rosanes’.

Entre les obres que concorrin al certamen es triarà una obra guanyadora, que serà la imatge de la festa, i dues de finalistes. En els tres casos, el premi serà un lot de llibres. A més a més tots els infants i joves que presentin una obra la concurs rebran un diploma d’agraïment per la seva participació.

Les bases íntegres del Concurs de cartells de la Festa Major del 2021 es poden trobar al web de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes (enllaç adjunt).

La Festa Major de Castellví de Rosanes se celebra tradicionalment el darrer cap de setmana de maig. Enguany, i sempre que les condicions sanitàries ho permetin, es preveu dur a terme una commemoració de format més reduït i amb actes que requeriran d’inscripció prèvia per evitar aglomeracions i complir amb les distàncies de seguretat fixades per la normativa vigent, tal com ja s’ha estat fent amb la programació cultural i festiva de Castellví de Rosanes des de la represa d’activitats el passat estiu.

Darrera actualització: 23.03.2021 | 13:48