El Concurs de cartells de la Festa Major amplia el ventall d’edats i es podrà participar des de 2n de primària

Dimarts, 5 de març de 2024

El termini de presentació d’obres serà obert fins a primers d’abril, tant en format paper com en suport digital

El Concurs de cartells de la Festa Major de Castellví de Rosanes arriba enguany a la seva 15a edició amb una novetat: el ventall d’edats per participar-hi s’amplia i enguany també ho podran fer els nois i noies empadronats a Castellví que cursin 2n de primària. El certamen, doncs, és obert a tots els infants i joves empadronats a Castellví de Rosanes que estudiïn des de 2n de primària fins a 4t d’ESO i també per als nens i nenes que cursin de 2n fins a 6è a l’Escola Mare de Déu de Montserrat, l’únic centre educatiu del municipi. Les obres es podran presentar tant en format paper com en suport digital.

Com en anys anteriors, les obres a concurs han de ser en format vertical i mida A4, a color, i poden fer-se amb tècniques manuals o digitals, sempre amb el nivell d’habilitats i coneixements que es corresponguin a l’edat de la persona que concursa, i sense suport d’intel·ligència artificial generativa. Totes les propostes han de ser creacions originals i inèdites, i lliures de drets d’autor de tercers.

Els i les participants al concurs hauran de presentar l’obra sota un pseudònim. Les obres en paper es podran presentar fins el divendres 5 d’abril. Els originals, sobre un suport rígid i dins d’un sobre tancat, s’hauran de deixar a l’Ajuntament o bé al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina en els respectius horaris d’atenció administrativa i tràmits. Pel que fa a les obres en suport digital (ja siguin creades digitalment o obres en paper escanejades a bona resolució), aquestes es podran lliurar fins la nit del diumenge 7 d’abril per correu electrònic. A les bases es detallen exactament els requisits, horaris i procediments per presentar les obres a concurs, en un i altre format.

Totes les creacions hauran d’incloure de forma clara i llegible la llegenda ‘Festa Major 2024 Castellví de Rosanes’. El veredicte del jurat es donarà a conèixer durant les activitats culturals que anualment se celebren a l’entorn de Sant Jordi. El premi serà un lot de llibres per a l’obra guanyadora -que a més serà la imatge de la festa- i les dues obres finalistes. Els autors i autores de totes les obres presentades rebran un diploma en agraïment a la seva participació.

Darrera actualització: 5.03.2024 | 15:37