El termini per demanar les subvencions per programar activitats culturals, esportives i lúdiques s’obre aquest dimarts

Dilluns, 23 de maig de 2022 a les 16:30

Les de cooperació es preveu que es puguin sol·licitar també a partir d’aquesta setmana

Les subvencions per a la programació d’activitats culturals, esportives i lúdiques que atorga l’Ajuntament de Castellví de Rosanes es podran demanar a partir de demà i fins al 8 de juny (inclòs). Aquestes ajudes s’atorguen en modalitat de concurrència competitiva i s’adrecen sobretot a cobrir les necessitats de finançament de les entitats per programar aquest tipus d’activitats, segons els requisits recollits a les bases de la convocatòria.
La regulació de les subvencions d’aquest 2022 és la mateixa que la de l’any 2021, en què l’Ajuntament de Castellví de Rosanes va estrenar les bases reguladores. A les bases s’hi indica, entre d’altres aspectes, els diferents criteris de puntuació que es tindran en compte a l’hora de valorar els projectes que es presentin, i que el repartiment del pressupost destinat a aquestes ajudes es farà en funció de la puntuació de cada projecte.

L’altra línia d’ajudes d’aquesta naturalesa que convoca l’Ajuntament, la destinada a projectes de cooperació, es preveu que pugui obrir-se també durant aquesta setmana, una vegada hagi sortit publicada al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) la corresponent convocatòria.

Les bases valoren els projectes des de diferents perspectives

Segons les bases aprovades en l’àmbit de les activitats culturals, esportives i lúdiques es valoraran aspectes com per exemple si és una activitat singular o continuada; si està lligada a les tradicions i la memòria col·lectiva; si potencia el patrimoni cultural, artístic i ambiental; la mida de les entitats; la temporització correcta de les accions; la transversalitat i la inclusió social; la definició clara dels objectius del projecte, i haver col·laborat i/o coorganitzat activitats municipals, entre molts d’altres.
Les bases per a projectes de cooperació, per la seva part, tenen uns ítems de valoració diferents adaptats a la naturalesa d’aquests projectes.
Les entitats caldrà que facin la presentació de la sol·licitud de subvenció a través d’Internet, utilitzant el tràmit d’instància genèrica per annexar-hi tota la documentació (document de sol·licitud pròpiament dit i annexos).

Darrera actualització: 23.05.2022 | 16:44