Els municipis de Fem Xarxa, Fem Empresa convoquen els Premis de Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord

Dijous, 26 d'agost de 2021 a les 11:12

Els traspassos s’han d’haver dut a terme entre l’1 de gener del 2020 i el 31 d’agost del 2021. El termini per presentar-s’hi s’obrirà l’1 de setembre

El pròxim 1 de setembre s’obrirà el termini de presentació de les candidatures als nous  “Premis Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord”. Els Ajuntaments integrants del projecte “Fem Xarxa, Fem Empresa” continuen unint esforços a través d’aquesta nova actuació amb l’objectiu de reconèixer i premiar els emprenedors i emprenedores que han adquirit una empresa ja existent al territori entre l’1 de gener del 2020 i el 31 d’agost del 2021. Amb aquesta acció de relleu, han contribuït a la supervivència d’aquests negocis en un context on la situació de crisi sanitària i econòmica generada per la COVID-19 ha obligat a molts a cessar l’activitat.

Aquests nous premis al Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord busquen també potenciar la supervivència del teixit empresarial del territori, donar a conèixer el servei de Reempresa i incrementar-ne el nombre d’usuaris per facilitar i afavorir la continuïtat empresarial.

Requisits empreses participants 
Podran participar-hi aquelles empreses que tinguin el seu domicili social o activitat econòmica en qualsevol dels municipis dels Ajuntaments organitzadors: Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires. Per optar als premis la data de compra de l’empresa ha d’estar compresa entre l’1 de gener del 2020 i el 31 d’agost del 2021.

Premis
Les empreses participants poden optar a guanyar els següents premis:
1r Premi de 3.000 €
2n Premi de 2.500 €
3r Premi de 2.000 €
4t Premi de 1.500 €
5è Premi de 1.000 €
 
Termini i lloc presentació candidatures
El termini de presentació de candidatures s’obrirà l’1 de setembre i finalitzarà el 31 d’octubre del 2021. Per a la presentació de candidatures serà necessari registrar, degudament emplenada, la documentació que figura a l’apartat 7 de les bases en qualsevol dels registres municipals dels ajuntaments participants, sigui electrònicament o presencialment amb cita prèvia.
Al web www.castellviderosanes.cat es poden consultar íntegrament les bases dels Premis i també descarregar la documentació a presentar. També a moliempresa.cat i als webs dels diferents ajuntaments integrants del projecte.

Valoracions i jurat
Els tècnics de la xarxa realitzaran una valoració inicial de les empreses presentades, i les candidatures seleccionades seran valorades per un jurat format per representants de diferents entitats col·laboradores com l’Àrea de Promoció Econòmica de la Diputació de Barcelona, CECOT, Servei Reempresa i PIMEC, que finalment decidiran els 5 projectes guanyadors.

De totes les candidatures presentades es valoraran els següents punts: haver estat assessorat pel Punt de Reempresa, haver mantingut la plantilla laboral anterior en el moment de la compra, les accions de millora i transformació per la reactivació de l’activitat, la responsabilitat social corporativa, el foment de la participació dels treballadors en l’empresa, l’aplicació de mesures de prevenció de riscos laborals i respecte pel medi ambient, i que l’empresa estigui promoguda per aturats/des de llarga durada.

Darrera actualització: 26.08.2021 | 11:33