L’oferta esportiva a Can Sunyer i Valldaina s’ampliarà amb dos nous horaris de pilates

Divendres, 5 d’abril de 2024

Les inscripcions ja estan obertes i s’ofereix ara també aquesta disciplina dilluns a la tarda i dimecres al matí 

L’oferta esportiva al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina s’ampliarà aquest mes d’abril amb dos nous horaris per a la disciplina de pilates, de la qual ja s’oferien dues classes des del passat mes de setembre. Les inscripcions per als nous horaris ja estan obertes.

La nova oferta horària de pilates a Can Sunyer i Valldaina és els dilluns a la tarda -de 17 a 18h- i els dimecres al matí, de 10 a 11h. Les dues classes que es feien fins ara es mantenen (dilluns de 10 a 11 del matí i dimecres de 17.30 a 18.30h de la tarda). En total, doncs, s’ofereixen quatre opcions diferents per fer pilates al Centre Cívic. En cas de tenir quòrum suficient, es posaran en marxa els nous horaris oferts la setmana del 15 d’abril.

El preu mensual de l’activitat (una classe per setmana) és de 12,50 euros.

Les persones interessades en inscriure’s en algun dels nous horaris oferts cal que omplin el corresponent full d’inscripció a les activitats esportives i el lliurin a l’Ajuntament, al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina en horari d’atenció administrativa, o bé adjunt a una instància genèrica electrònica. En cas de voler canviar d’horari, cal també comunicar-ho per escrit (consulteu amb l’Ajuntament)

Darrera actualització: 5.04.2024 | 14:15