Contacontes. Tres amb Tango

Divendres, 14 de maig de 2021 de 18.30 h a 19.30 h

Activitat commemorativa del Dia contra la LGTBIfòbia

'Tres amb Tango' és una història sobre models familiars. En Roy i en Sil són dos pingüins a qui els agrada molt estar junts. A partir de la seva història reflexionarem sobre els models de família.

Inscripcions fins al 14/05 a les 14h a l'Ajuntament. L'aforament és limitat segons les normes de prevenció de la COVID-19. Ús obligatori de mascareta.

Protocols de prevenció i mesures organitzatives de les inscripcions i funcionament de les activitats

  • Els aforaments a cadascuna de les activitats estaran limitats per tal que cada persona disposi de 2,5 metres quadrats de superfície i les cadires puguin situar-se mantenint la distància de seguretat d’1,5 metres entre persones que no conviuen.
  • Les activitats requereixen d’inscripció prèvia. El termini d’inscripció es tancarà en la data indicada en la informació de l’activitat o bé abans en cas que s’exhaureixi l’aforament. Si just abans de començar l’activitat hi ha places lliures, és potestat de l’organització permetre l’accés fins a completar l’aforament.
  • Una mateixa persona no pot retirar més de 6 entrades per a la mateixa activitat.
  • A l’accés a totes les activitats hi haurà gel hidroalcohòlic per a la higiene de mans i rètols informatius sobre aforaments i mesures de prevenció a seguir.
  • Les entrades i les sortides s’organitzaran per evitar aglomeracions. Feu cas de les indicacions.

Mesures generals de prevenció per part de les persones assistents

  • L’ús de mascareta és obligatori en totes les activitats. El teu gest cívic de dur la mascareta protegeix la resta de persones presents a l’acte.
  • Cal mantenir sempre la distància d’1,5 metres amb persones que no convisquin al teu mateix domicili.
  • Arriba a l’activitat amb antelació suficient per fer l’entrada esglaonada i permetre l’inici de les activitats en l’horari previst.
  • Porta el tiquet d’inscripció preparat (segons activitat) per agilitzar l’accés al recinte.

IMPORTANT

Si tens símptomes compatibles amb la COVID-19, estàs diagnosticat/ada d’aquesta malaltia, estàs pendent de resultats de PCR o test d’antígens, o bé ets contacte estret d’una persona que ha donat positiu de COVID-19 i estàs en quarantena no pots assistir a les activitats, segons marquen les normatives vigents. Agraïm la teva comprensió i esperem retrobar-nos ben aviat.

Quin cost té:

Gratuït. Aforament limitat

Casal de la Gent Gran

Plaça d’Europa, s/n - 08769 Castellví de Rosanes - Barcelona (Catalunya)
Horari:  
Obert les tardes de dilluns a divendres (excepte dies festius).
Horari: de 17 a 20h
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 14.05.2021 | 13:10