Ple municipal

El Ple ordinari (2023-2027) se celebra cada tercer dilluns no festiu de gener, març, maig, juliol, setembre i novembre, a les 18.30 h.

El Ple és l’òrgan legislatiu i per tant, de representació de la sobirania popular, per excel·lència de la Corporació i està integrat per tots els regidors i regidores elegits en sufragi. Ostenta, així mateix, la important funció de control dels òrgans de govern de l’Ajuntament. El Ple, que es reuneix en sessions públiques, adopta les seves decisions per uns sistemes de majories que variaran en el seu nivell de qualificació depenent de la matèria sobre la qual es decideix. El Ple municipal exerceix competències en matèries com l’alteració dels límits municipals, l’aprovació de les Ordenances, l’aprovació inicial del Planejament General, així com també decidir sobre les matèries de mocions de censura i qüestions de confiança sobre l’òrgan de govern unipersonal, l’Alcaldia.

  • Les actes aprovades de cada sessió són dins de l'apartat del corresponent ple. En alguns fulls apareixen dades anonimitzades, per compliment de la Llei de Protecció de Dades. 

​​​​​​​Si voleu consultar plens anteriors a 2019, podeu accedir-hi a àudios al podcast dels plens municipals o consultar les actes anteriors a 2019 en aquest enllaç.

Darrera actualització: 16.04.2024 | 11:17
Darrera actualització: 16.04.2024 | 11:17