Les entitats podran demanar les subvencions per a activitats culturals, esportives i lúdiques i projectes de cooperació fins al 26 de març

Dilluns, 18 de març de 2024

Les bases es mantenen igual que en l’anterior edició i s’hi destinen un total de 22.000 euros del pressupost municipal

Nota: per error es va indicar que el termini de les subvencions de cooperació era obert fins al 26 de març. El termini per a les de cooperació finalitza el 12 d'abril. Consulteu detalls a l'apartat de tràmits sobre els terminis. La resta d'informacions vinculades a aquestes subvenció no varien. Disculpeu les molèsties.

Les entitats podran demanar fins al proper 26 de març les subvencions per a la programació d’activitats culturals, esportives i lúdiques que atorga l’Ajuntament de Castellví de Rosanes. Aquestes ajudes, en modalitat de concurrència competitiva, s’adrecen sobretot a cobrir les necessitats de finançament de les entitats per programar aquest tipus d’activitats, d’acord amb els requisits recollits a les bases. Les subvencions per a projectes de cooperació i desenvolupament tindran el mateix termini.

La regulació de les subvencions d’aquest 2024 és la mateixa que la d’anys anteriors. L’Ajuntament de Castellví destina un total de 20.000 euros a la partida de subvencions per a activitats culturals, esportives i lúdiques, mentre que l’import adreçat a projectes de cooperació i desenvolupament és de 2.000 euros.

A les bases s’hi indiquen, entre d’altres aspectes, els diferents criteris de puntuació que es tindran en compte a l’hora de valorar els projectes que es presentin, i que el repartiment del pressupost destinat a aquestes ajudes es farà en funció de la puntuació de cada projecte. Les entitats caldrà que facin la presentació de la sol·licitud de subvenció a través d’Internet, utilitzant el tràmit d’instància genèrica per annexar-hi tota la documentació (document de sol·licitud pròpiament dit i annexos). Les bases i els formularis associats es poden trobar a l’apartat de tràmits del web municipal, aplicat el filtre de categories i indicant ‘Ajudes, beques i subvencions’ al desplegable.

Darrera actualització: 27.03.2024 | 12:16